dilluns, de maig 05, 2008

I Meeting Blogger 2008 : ANONYMOUS WRITER

Us imagineu un capítol de Star Trek? Us agradaria viatjar per l'hiperespai? I possats a fer viatges intergalàctics...us imagineu a la Déjà Vie vestida amb un mono de Star Trek, ajustat, marcant les corbes, càmara amb mà fent fotos...en fi, us deixo amb el relat de l'amic Anonymous, el més gran anònim de la galaxia Blocesfera!
Els viatges de la Déjà Vie

La galàxia seria un bon destí, però quina? Déjà vie seguia buscant, encara no sabem què, però ho seguia fent, i un cop acabats els racons del nostre sistema solar, on no hi havia planeta que no hagués estat fotografiat per la seva càmera d'última generació, necessitava un nou viatge.

Ara mateix reposava en una de les platges verges del seu planeta natal, la Terra. L'últim viatge havia estat esgotador. Un projecte engrescador de les agencies espacials més importants del món. La N.A.S.A (Agència espacial nord-americana) liderava el projecta juntament amb la RSA(Agència espacial rusa) i el IKI (Institut de ciències rus) i amb la col·laboració de la NASDA (Agència espacial japonesa) i la ESA (Agència espacial europea) amb gran participació de la CNES (Agència espacial francesa), la DLR (Agència espacial alemanya) i la BNSC (Agència espacial anglesa) i fortuïtes aportacions de la ISRO (Agència especial india). El major acostament al nostre astre de la vida el Sol, i el producte són els milions de fotos realitzades per Déjà vie durant tot el viatge. Per sort ara a la butaca del costat hi reposava el seu estimat spazzolino blu, Realment necessitava aquelles vacances, encara se sentia encarcarada, d'aquell uniforme espacial tant incòmode.

Els dies passaven i les ganes de viatjar de la nostra heroïna tornaven a crèixer. Un dia llegint el bloc d'en Robertinhos, la Déjà vie, va trobar el que seria el seu destí final, un planeta anomenat Blocesfera. Així que es va posar a treballar, quan de sobte la van trucar de la AEIPC (Agència espacial interplanetària catalana) que havien creat una càpsula espacial que la transportaria a qualsevol lloc de la galàxia en un so instant.

Així que un cop preparada, va introduir les cordanades del destí, i en un flash si va transportar. Allò no molava, no havia tingut aventures n'hi havia fet fotos, però ja era on havia de ser, va baixar de la càpsula i es va posar a buscar un amagatall que havia de descobrir per complir la misió de la seva vida, ho havia de trobar, era el gran tresor cercat durant anys per la humanitat.
Després d'uns quan dies de cerca, per fi, va trobar el que buscava, el llibre dels llibres, l'únic exemplar escrit, i escrit a mà, el llibre d'anonymous writer, el més gran dels anònims, tant és el que hi hagi escrit en ell, l'important són les històries, viatges i anècdotes viscudes, i la fauna ja si animal, humana o extraterrestre coneguda, per arribar a trobar aquell tresor. Què és més tresor l'andròmina física que un dia desapareixerà o l'aventura immemorial de què s'ha gaudit? Seguirà la Déjà vie viatjant?
FI.

9 comentaris:

Joana ha dit...

La Déjà deu estar imponent vestida així!!!!
Molt bo!

Clint ha dit...

Collons tu quina volta per anar d'erasmus!

Però de ben segur q el viatge continua, cal la segona part de la peli no?

[anonymous writer] ha dit...

Gràcies per la presentació Robertinhos jeje! i Moltes gràcies Joana!

Déjà vie ha dit...

ostres anonymous!!!! q xulo! et pots creure q acabo d'arribar d'un viatge on he viscut mil aventures aksts pont i em trobo aixó?
Gracies maco, m'ha encantat!

Robertinhos, acabo d'arriba d viatge pero el relat esta al forn aviat el tindras preparadet, ok? ;)

El veí de dalt ha dit...

Quin mareig de sigles!

Anonymus writter 1
Roberthinos 3
Clint 1
Vei 0

y sigamos para bingo!

Waipu Joan ha dit...

Ja sabem que més enllà de la blogosfera sempre trobarem la Deja Vie viatjant.
Salutacions

MeTis ha dit...

ostras, quin exit te aquesta dona

[anonymous writer] ha dit...

Moltes gràcies a tots!! Potser si que em vaig embolicar massa amb les sigles, per ser un relat curt, és que no sé sintetitzar :( Però un plaer haver participat!!

Jo Mateixa ha dit...

Molt bo!!!!, ostres quina currada i es clar la Déjà divina de la muerte :-)