dissabte, de desembre 02, 2006

Nadal 2006

No m'agrada el fred, no m'agrada tindre que anar a tiberis per obligació, no m'agraden els anuncis de colonies, no m'agraden els anuncis de juguets, no m'agrada anar a mirar botigues i tindre que agafar el tiquet del seu torn, no m'agrada la decoració llumínica d'aquestes dades que impedeixen (encara més) veure la millor decoració (les nits estelades, la grandesa de l'univers), no m'agrada veure com la Empresa acull a milers d'enganyats per a buidar-lis les butxaques a canvi d'un missatge d'esperança que puc donar sentat prenent un café, no m'agraden les campanyes tipus 12 meses 12 causas, no m'agrada el Nadal...época d'hipocresia, fred, obligacions socials, colesterol, consumisme i un d'aquell mesos en que les miseries s'accentuen. Els rics són més rics, i els pobres són molt més pobres. Per sort jo no estaré sol, perquè els qui estan sols, per aquestes dates encara estan més sols.

Quines ganes tinc de que torni a ser primavera!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Salutacions!

Doncs tenir clar el que no ems agrada, el que novolem ... ja és un punt de partida per anar construint, què d'això és tracta.

Així la B, no?

:)

ecasual ha dit...

Són com pàgines d'una mala novel·la.

Saludos

borrego ha dit...

Normalment m´agrada el que escrius, Robertinhos. Però no creus que aixó es un llistat de tópics i llocs comuns?
Una abraçada

Robertinhos ha dit...

precisament perquè són tòpics i llocs comuns que tothom accepta i no es manifesta en contra ho he posat.

l'Empresa cada cop té menys assistents als actes dominicals, però malgrat aquesta pèrdua de fe, per aquestes dates les botigues (ahir vaig estar a Fnac mirant cd's i passejant per Portal Angel, Petritxol, Felip Neri, etc.) estan repletes de gent ensenyant la Visa. A més, el cost d'enllumenat públic. El pessebre. Etc.

Per aquestes dates gastem bona part del PIB, en una voragine consumista que no celebra per res el fet que naixés el president de l'Empresa.

En canvi, el Miguel continua amb el seu gos a la cantonada del Zara a Passeig de Gracia, i els altres pidolaires més o menys habituals del districte 1 de Barelona continuen en la seva situació.


Són tòpics i llocs comuns borrego, però volia manifestar la meva irritació tòpica en llocs comuns per aquest tema.

En qualsevol cas, gràcies per la teva crítica.