dissabte, de desembre 23, 2006

últim dia abans de vacances

Sortia l'últim, perquè com a enginyer que s'ocupa d'entre altres coses del manteniment del parc, havia a passat a despedir-me dels treballadors.

Al parquing d'oficines ja no quedava ningú. Un dia amb aquell resolet d'hivern. Les fulles, restes d'una tardor atrasada, voleiaven davant del que minuts abans havia sigut el pitlane dels treballadors sortint a reunir-se amb la seva familia.

Vaig engegar la radio...club 25 aquest cop. Sonava U2, with or without you. El moment va ser sublim.

Hi ha moments en que et fiques tendret per tonteries, i aquest en va ser un. Ha sigut en resum un 2006 bo. 6 mesos inicials molt dolents, en els que em vaig quedar sense feina, em sentia sol, etc. I després 6 mesos en que sóc jefe-cillo, m'agrada el que faig, tinc amics (pocs però dels bons), molts coneguts, contactes, etc. Les fulles voleiant, la música, la llum...tot aquest segon va ser com la meva felicitació nadalenca

En fi, vaig accelerar...torno el 2007...espero que aquest cop amb els Rolling Stones, ja sigui amb Start me up o Like a Rolling Stone.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola rober...,
Queda't amb aquest pocs i bons amics i amb aquests petits moments. Són els que valen la pena!
Bon Nadal!
Joana

Robertinhos ha dit...

merci Joana...m'ha fet molta ilu que em comentessis aquest post precisament. Sí, aquests petits moments són petits tresors. Una abraçada