divendres, de desembre 22, 2006

Blue Hotel

Anava perdut. Estava passejant per un carreró fosc, solitari. Escrivia, però ningú llegia. De sobte vaig veure un anunci en un dels racons per on vagarejava : Blocaire Invisible. Era un joc ideal. No coneixia a ningú en concret. Tots desconeguts...

A la reunió, van estar presents blogs diversos. Desde Veïns que se'n van a descobrir el món de l'escala del costat fins a gent de Tarragona que m'envia memes o dones lluminoses.

Vaig decidir reservar una habitació en un hotel de la blogosfera, el Blue Hotel.

La recepcionista, una dona que de petita ballava a ritme de les Spice Girls, encara conserva algun toc de quan feia d'Emma. Al cap d'una estona, mentre acabava un ninot que em sonava d'una peli de l'Spielberg, em va dir : Li ha tocat l'habitació Rock 'n' Roll.

Vaig agafar la maleta i vaig pclickar la direcció de la meva habitació. Abans d'entrar-hi, vaig mirar els hostes habituals...no em sonava cap.

Quan vaig obrir la porta em vaig sorpendre. Jo esperava una habitació plena de fotos, discos emmarcats, fotos del Stones, Lou Reed... però no, era totalment diferent. Un blog d'opinió que em va enganxar per la foto del regreso al futuro (quins temps!). Després hi han desfilat manifestacions contra l'eslògan de la marató, etc.

El director de l'hotel, una persona espavilada, va visitar-me (suposo que per a fer-me un test de satisfacció amb el servei) i enseguida em va clisar: Ets el meu blocaire invisible. Per sort, la meva desconeguda amiga Joana, estava per allí i el va cegar amb la seva llum. Aprofitant el desconcert el vaig despistar amb una pista en portugués extreta de l'amic www.bluehotel.blogspot.com ... finalment, com he quedat encantat amb el servei, amb l'experiència i amb haver descobert una habitació que aniré visitant a sovint, vaig decidir orientar-lo millor.

Espero company, que ens anem llegint en el futur i que em reservis una habitació en el teu hotel. Si pot ser, que la senyora no m'ensenyi el cul només entrar, que encara pensaré que estic en una casa de barrets! Així podré descansar de les visites a les amigues déjà vie, candela, alepsi i tota la gent que he anat coneixent amb aquesta idea nascuda en un moment d'euforia.

Molt bon Nadal i si no t'ha tocat la grossa, aprofita per a congregar amb la Pau mundial!

pd : PER A RESERVAR HABITACIÓ : bluehotel.bloc.cat

8 comentaris:

Alepsi ha dit...

Uooooo! I què se m'ha quedat a mi d'Emma??? xDDDDDD

Que maco aquest hotel! Espero que t'hagin caigut bé els hostes habituals, i que et quedis per aquí i no marxis gaire lluny!!!

Que passis molt bon Nadal!!!!

Anònim ha dit...

Per Déu! amic! quanta satifacció i alegria! m'agraden els Stones, sí, però encara m'ha agradt més aquest post, aquest regal! m'ha agradta molt, molt. Moltes gràcies i Bon Nadal!

ecasual ha dit...

Caldrà conèixer l'hotel.
Bon nadal

Anònim ha dit...

Moltes gràcies de nou. Sou tots benvinguts al Blie Hotel. Per cert, no tenia ni idea que tenia un homònim (el qual abusa massa de les fotografies i no li enten cres en portuguès) a blogpost.

El veí de dalt ha dit...

Anirem a ballar rock'nd roll en aquest hotel, doncs.

Bon NAdal, nano!

Anònim ha dit...

Hola amic meu!
Sempre passo tard, pero passo.Ja t'explicaré un dia perquè sempre vaig tard...
Només et volia dir que tenia raó en Rock'n'rol.Quin regal més bonic! De totes maneres n'agafo un bocí ,del regal del teu post. Gràcies!!!
El meu desig per aquestes festes: Embolica els sentiments amb paper de colors i envolta't de dones lluminoses!!
Un petó.
Í és clar que continuarem llegint-nos.:)
Joana

Robertinhos ha dit...

Alepsi tranquila, no marxaré!

rock 'n' roll m'alegro que t'hagi agradat. El teu homònim el vaig descobrir abans que a tu, quan em vaig equivocar i per costum vaig posar blogspot.com. Després se'm va ocorrer que seria una pista ideal per a despistar-te. No el miro mai aquest blog, però em va agradar la fotografia de les nenes. Ens veurem al proper concert dels Stones, si cap cocoter ho impedeix...

hormiguita bon Nadal! i continua amb les teves frases, m'encanten!

Veí com portis tots els teus veïns tindré que reservar amb antel·lació!. Bon Nadal senyor!

Joana mai és tard si l'espera val la pena. Sempre seràs benvinguda. Espero envoltar-me de noies lluminoses i lleugeres de roba... ;P Un petonàs!

Anònim ha dit...

Això mateix, si cap cocoter ni cap ampolla de Jack Daniel's ho impedeix.