dimecres, de març 08, 2006

Per què quan parlo per telf. la cago tant?

Estava aquest matí disfrutant de la vida d'aturat, llegint la crònica del Barça-Chelsea d'ahir, escoltant música, esperant la trucada de Timofònica dient que m'arreglen ja el meu wireless, pensant a quines empreses vull aplicar i en si primer rento a mà el jersey marró o el negre de Desigual. I el meu mòbil comença a fer la seva cantarella polifònica mostrant un número de més de dues línies...empresa al canto o la policia francesa ha vist els videos! En efecte, Ferrovial m'estava fent una entrevista per telèfon. I l'he cagat tant...malgrat ser la veritat, no crec que li hagin agradat els meus motius per abandonar Nexdel Servi en menys de sis mesos (falta de formació i trobar-me entre 3 jefes que no es posaven d'acord sobre com volien encarar la situació). I he recordat que ahir li deia a una de les persones que més m'estimo del món que a vegades no s'ha de ser sincer. I que has de tindre una resposta preparada per tot. I a mi m'han agafat sense res preparat i amb la vena sincera.

El proper cop estaré preparat. Però m'ha sorprés que jo no esperava cap trucada d'empresa. No sé si per no desencantar-me o per ser realista m'he fet a la idea que fins l'abril no trobaré res. En fi, ara em pregunto, per què escric això?

1 comentari:

rinxol ha dit...

no sé què et devia respondre ella, però no cal tneir una resposta preparad per tot, el món serà una merda el dia que tot sigui així, recorda-ho sempre, "pequeño djembe"