dimarts, de desembre 21, 2010


Hem estrenat el piset. Per fi!

És curiós quan, al anar-te'n a viure amb algú, sembla que hi hagis viscut sempre malgrat els petits "roces" pels temes d'aquelles manies que romanen amagades fins que convius sota el mateix sostre.

A la gabia actual anem fent jornades maratonianes, ja que estic patint allò dels retalls de plantilla que impliquen que els que es queden tenen que fer el mateix que abans de ser menys a l'edifici. Malgrat tot, amb els temps que corren i la que ens espera a 2011, tenim que parar el cul i donar les gràcies pel tacte anal...

I al blog no sé que passa, però darrerament em fa un pal...Us vaig llegint i seguint, però em fa mandra comentar, postejar...i a sobre el sapastre del Veí està tan liat publicant les HV en pdf que no té temps per a fer un Blocaire Invisible.

Ara bé, que aquest cop no sé que li faria a qui em toqués en sort, segurament li acabaria demanant que em portés totes aquelles coses que trobes a faltar en un pis quan et mudes...com per exemple el botiquí.


Per sort hi han coses que no canvien, com el pati d'escola del parlament. Al loro! Perque ara a sobre ha entrat un alumne gamberro. Que no os embauquen! Perquè en el fons, tenim el que ens mereixem, una colla de llepafils que volen fer negoci (per a ells).  Aquesta legislatura, com a mínim, podrem riure


3 comentaris:

Joana ha dit...

Això es mereix un brindis. La casa nova de trinca i tot net i polit...quina enveja :)
Que sigueu molt feliços!
I passa un Bon Nadal:)en bona companyia...
A casa ja som família numerosa.Tenim un okupa d'Ilinois :)

MeTis ha dit...

ai ai ai.. ara ja se perque tanta madra d'escriure jajaja

hi ha llits de sobra? ;)

peto

08181 ha dit...

Felicitats per el pis nou! sempre es una aventura.
I sobre el parlament... no hi veus un punt d'efecte Eurovisión? rollo freaks?