diumenge, de gener 06, 2008

Para amantes del chocolate

Ahir vaig anar a la llibreria Saltamartí a canviar el llibre de "Cosmos" del gran mestre Carl Sagan (però en una edició de UB que m'hagués obligat a agafar lents d'augment per a llegir-ho).
Vaig agafar el llibre "Para amantes del chocolate. 33 recetas. Desde trufas a tiramisú".
UN LLIBRE QUE ET FA BABEJAR DESDE LA PRIMERA PÀGINA!

15 comentaris:

Joana ha dit...

M'has pispat la foto! ;)
Deu ser un llibre molt dolç...punyetero!
Que tinguis una bona setmana!

Déjà vie ha dit...

ai ai ai porfa porfa digue'm alguna recepta xula, vaaaaaaaa porfi...

Robertinhos ha dit...

joana,
no, l'he agafat de http://blogs.ya.com/amaltea/c_189.htm!

buf, és un llibre que fa desitjar que les receptes es cuinin soles!

déjà
ja te la diré, però ara per a tu la millor recepta amb xocol·lata és la xocol·lata desfeta sobre el cos de l'amant...boníssima i fàcil de preparar

ha dit...

Vale,
Ideal de la muerte para después de fiestas ;-)
Segur que està boníssim.

ha dit...

Vale,
Divino de la muerte para después de fiestas este librito.
Encara que deu estar boníssim ;-)

MaRiNa ha dit...

ohhhhhh em fas venir la boca aiguaaaaaaaaa

just m'acabo de menjar una trufa!
quant en dominis unes quantes (de receptes) ens en donaràs un tastet o q? :)

METIS ha dit...

jo ja vaig dir una vegada que el xocolate a la boca si, pero al cos no.
vaa, mostens algun dia algun pastelet vaaaa, despres ja decidirem on va (jejej)

petons

Clint ha dit...

i a més a més ja tens 33 posts eh! quina vista!

Waipu Joan ha dit...

la xocolata és una meravella. A Tarragona han obert un parell de botigues de xocolata. El problema és el col.lesterol i el preu!

Jordi Casanovas ha dit...

si em permets, jo passo de dolços durant una temporadeta...ja m'he castigat prou l'estòmac

Robertinhos ha dit...


los postres tienen una pinta!

marina
un bombonet sempre va bé, no?

metis
doncs fer l'amor amb xocol·lata és mmmmmm...boníssim!

clint
jejejeje, una vista comercial excel·lent clint! doncs si et dic que també tinc un llibre anomenat la amarga dulzura del chocolate amb 50 receptes, ja tinc posts per tot l'any

joan
sí, algunes botigues es passen amb el preu...però està tan bona!

jordi
fins quan? demà?

Joana ha dit...

Aiss...robertinhos, jo la vaig pispar i no sé d'on...
A n'en Joan, la xocolata amb proporció alta de cacau no afecta al colesterol.70% o més. És la mantega que hi afegeixen que no és tan sana. O sigui el xocolata negre negre !

Metamorfosi ha dit...

Robertinhos, guapíssim, que m'hi deixaries fer un cop d'ull?... és que la xocolata és la meva debilitat! (faig unes trufes per llepar-sen els dits!)

Quina salivera... quasi em sembla sentir-ne l'aroma!

Petons ben dolços!

Robertinhos ha dit...

joana
tranquila, per tu el que sigui, així que si vols diré que te l'he pispat a tu!

meta
quan vulguis te'l deixo fullejar. a més, com diu en Clint, ara tinc 33 receptes potencialment postejables!

METIS ha dit...

lo meu no va ser fer l'amor, sino una llimpiesa, i... ejem ejem ejem. esper que no sigui igual.

http://metisasecas.blogspot.com/2007/05/chocoterapia.html