dilluns, d’abril 11, 2011

Coi!


Ja ho diuen que la crisis ha afectat a la banca.
Ara ja no rebo mails del pobre Angawa, fill del difunt president de la ex-República de Congo.

Una historia ben tràgica la seva. Resulta que el seu pare era el president de la República de Congo i va ser traït pels seus generals de confiança, uns corruptes de tres parells de collons. Els cabrons van agafar el seu pare i txas txas el van tramitar cap a una millor vida. El mateix van fer amb la seva dona i fills. Per sort, l'Angawa va poder fugir gràcies a l'acció heroica de la seva mare, que va donar la vida per ell i li va donar una ajudeta. Resulta que el seu pare, preveient que l'ambició dels corruptes no deixes les arques buides, va deixar 50.000.000 d'euros en un compte separat per a dedicar-ho a tasques de reconstrucció i educació del pais. Amb la seva mort, la seva mare, just minuts abans de ser capturada i cruelment assessinada li va donar a l'Angawa els poders sobre aquesta quantitat de diners. Però els militars corruptes s'han assabentat d'aquest compte i ara l'Angawa sol pot confiar en gent anònima com tu i jo, gent que no tingui connexió amb ell, per tal de confiar-li 5 o 10 milions d'€ i per això et demana el teu compte bancari on fer-te la transfer...plena confiança.

Però suposo que l'Angawa ja deu haver solventat el seu problema i ara el tenen les caixes, que estan fent neteja de comptes inútils. I per això m'estan suspenent els meus comptes a la Caixa, a Caja Madrid, al BBVA, al Santander, a Caixanova...un caos. Comptes que no sabia que tenia...me'ls estan suspenent!!! Cabrons!!!

Per sort, sol donant el meu compte bancari, el meu dni, els meus cognoms, el número secret de la meva tarjeta, la meva talla de pantalons i la meva marca preferida de condons me la tornen a obrir.

Ja ho diuen que l'únic que no perdem en época de crisis són les ganes de follar...i les de donar pel cul!

1 comentari:

Lula ha dit...

JAJAJJAJAAAAA....

Efectivament.