dijous, de juny 10, 2010

13, Rue de Blogville, La iaia dels animals


La veïna que us presento aquesta setmana és una iaia que, si us la trobeu pel carrer, enlloc d'ajudar-la a creuar el carrer li fotrieu una empenta quan vinguessin els cotxes!

Bèstia? Tros de quoniam? Com es nota que no viviu en aquesta escala de tarats!

Aquesta iaia és una vella encarcarada que no fa més que protestar i difamar a la resta de veïns (que d'altra banda, amb alguns ja té raó la vella...). Però això no és el més greu. Desde que va veure la serie aquella del Felix de la Fuente que es creu una mena de salvadora dels animals...a casa hi té de tot. Ahir mateix, enlloc del despertador em va despertar el gall que té a casa. I un cop que vaig fer una visita a casa de la iaia, de poc que no se'm cruspeixen entre el lleó i el tigre que té a la cuina. Encara sort que em vaig escapar amb una mossegada dels cànids que té al menjador.

Ara bé, cada cop que truques a la urbana per denunciar aquest focus d'infeccions que suposa tenir un pis com a granja d'animals, em contesten que no troben al mapa el 13 Rue de Blogville...que em dec equivocar de municipi. Cabrons!

En fi, que no sé que fer, perquè avui la pantera que té al balcò ha pujat al meu pis i s'ha menjat al Piulí, el meu canarí flauta. Vaig a veure si trobo algun altre ocellot groc per fotre a la gàbia i que la meva dona no s'enteri.

4 comentaris:

òscar ha dit...

Bé, segons explica la saviesa popular, tota iaia que acumula animalons a ca seva deixa de practicar un dels esports més practicats per les iaies: no guardar tanda a la cua del súper.

Aquesta bona senyora crec que pot fer les dues coses perfectament, malgrat el que expliqui la saviesa i per molt popular que sigui.

El veí de dalt ha dit...

Fota-li a la gàbia un escorpí; a veure si se l'enduu pel davant!

MeTis ha dit...

a que jugau vosaltres??

La iaia amant d'animals ha dit...

Vostè és el veí que sempre puja les escales a fosques, oi?? Doncs la propera, obriré la porta de la meva casa, perque el meu pobret tigretó li faci una esgarrapada!!!
Au...