dissabte, de novembre 21, 2009

Recomanacions per a augmentar el colesterol: Pastisseria Sauleda

La Pastisseria Sauleda la podreu trobar a dos ubicacions de Sant Pol, al carrer Nou 33 i al carrer Manzanillo 20 (www.pastisseriasauleda.com).
Malgrat que quan entreu us pot envaïr la mateixa sensació que m'envoltava al entrar a l'antic Xocoa del carrer Petritxol (ara ha perdut bastant...) o al Dolso, la pastisseria Sauleda té la mà trencada (o enxocol·latada) amb els pastissos...i si en el grup o la parella l'únic golafre sou vosaltres, també tenen tartaletes individuals (les podeu compartir).
Jo concreament vaig arrepentir-me de no haver-ne comprat tres o quatre d'unes tartaletes de dues xocol·lates, una de cremositat tipo mousse i l'altre més densa i amb més cacao. Una mezcla de plaer pels amants de la xocol·lata arrodonida amb un spaghetti de xocol·lata amb llet i dues maduixetes del Maresme...i és que si alguna fruita queda bé amb la xocol·lata és, per a mi, les maduixes. Fruit pasion baby!!!
El servei de la pastisseria és amable, malgrat que les seves armes per a dissuadir a un amant de la xocol·lata de no comprar la tartaleta mencionada no són les millors,
- "És tot xocol·lata, bastant dens"
En fi, que a Sant Pol trobareu un espai on deixar els índexs de sucre de l'anàlisis de sang pels núvols, però on podreu fer que la vostra ànima senti altres dimensions del sabor.

3 comentaris:

Joana ha dit...

jejejeej...Ara ja hi podré anar i menjar-m'ho tot!
He fet anàlisis aquest matí...el sucre baix o sigui que ara xocolata!
petons des de cadaqués:)

RaT ha dit...

deumeu!!!! això és el meu somniiiiiiiiiiii!!!!!

Déjà vie ha dit...

oooooooooooooh! quan hi anem??