dimecres, de novembre 12, 2008

De gilipolles...


Apliques a una oferta d'una consultora de recursos humans que cerca un Brand Manager a una multinacional del món de la cosmètica i et truca el típic consultor model "YO SÉ DE TODO Y TODO LO QUE DIGO ES VERDAD", aka Accenture Style, concertant entrevista. Tinc anys d'experiencia, estic dirigint 350 persones, tinc 27 anys, he fet de venedor i tinc un clar perfil de manager.

Primera frase: "sé que habías aplicado a una oferta de Brand Manager, pero...", ja comença malament, "la verdad que no te veo como vendedor vendiendo tabaco para Philip Morris". Em pregunto dues coses...un venedor és algú que ven, per què ho emfatitza?...i dos, què té a veure un comercial amb un brand manager?....continua "han pensado que eres un perfil muy ingeniero y en cambio a mi me va de perlas tu perfil de gestor".

Cagunelssetzejutgesielpenjat!

A veure, jo ja sé que no tinc cap experiencia professional en el camp de les vendes i el marketing, a excepció de quan vaig fer de venedor al Decathlon,quan estava buscant sponsors pel forum d'empreses de la uni i quan vaig fer una campanya de publicitat agresiva per l'obra del Grup de Teatre Enginyeria de la qual era co-protagonista. Ara bé, era l'únic punt que no complia. Tinc experiencia dirigint personal, tinc fluïdesa amb la llengua de Shakespeare (i amb les altres que penseu també, marranots!!!) , sóc jove i m'interessa una bona remuneració (esperant a establir-me com emprenedor a internet). I igual passa amb marketing manager o product manager.

Em sembla gilipolles discriminar algú perquè no té tota la experiencia que requereixes desenvolupada en un entorn de marketing pur (perquè tot està enfocat a això). I encara més quan està cursant un postgrau en la matèria.

Quan aconsegueixi ser emprenedor i muntar la empresa que em permeti treballar 8 hores (a la setmana), escriuré al consultor de recursos humans..."he pensado que no encajas como consultor vendiendo ofertas de trabajo, en cambio tengo un perfecto lugar para ti, el de gilipollas de la oficina"

Perquè no em podeu negar que, a totes les oficines del món hi ha com a mínim un gilipolles.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

quanta raó que tens, dona una gorra a un imbècil i tindràs un dictador

petonets

Clint ha dit...

27? Quina ràbia!!! Però quan tinguis la teva empresa... Ni de conya treballaràs 8h!

Ara, pensa que potser el tou aquest és un crack i t'ha salvat d'agafar una feina que potser no et convenia....per ser positiu eh ;-)

MeTis ha dit...

a vina a treballar amb jo i sabras de marqueting! vendrás com ningú.

Anònim ha dit...

QUAN SIGUIS "JEFE" PREPARAT PER TRABALLAR DE 10 A 12 HORES AL DIA. DONSC QUE AT PENSAVAS TU? SE EL MANAIA ES MOLT CANSAT. JUGANT AMB BCN......

Rita ha dit...

Malgrat que sigui un envejoset el clint (per això dels 27) segurament té raó i t'has estalviat una mala feina.

Sovint, a la vida no sabem perquè passen les coses, però passen per bé.
Ànims, maco, i petons!