dilluns, de juny 02, 2008

Fatboy Slim


Era un d'aquells concerts que esperava feia temps, d'aquells que dius "quan fagi un concert a Barcelona no me'l perdo". I així va ser.

Quan em vaig enterar que feia una sessió al Espacio Movistar, vaig deixar enrere les meves poques ganes d'anar a aquesta carpa que han muntat i vaig comprar entrades.

Norman Cook, alias Fatboy Slim, va aparèixer com a baixista dels THe Housemartins. Sense gran èxit, va passar a provar sort en el món de la electrònica. Després de conèixer als The Chemical Brothers va debutar amb un gran àlbum, "Better living through chemistry". Malgrat tot, no va ser fins que va publicar "You've come a long way baby" amb el seu "Praise you" que el vaig escoltar per primer cop.

Els seus concerts tenen fama de ser una festa, tal com he vist en alguns videos a internet. Malgrat tot, els puristes de la crítica, l'acusaven divendres a la previa de que és massa comercial i que en el concert sol faria gran èxits. No sé si es deuria llegir la crítica o no, però la veritat és que tret del "Right here, right now" i l'obertura/tancament del concert amb els acords del "Praise you" poqueta cosa més. Va ser un concert d'electrònica, d'aquells on hi ha gran quantitat de gent living chemistry.

No va estar mal, però per a mi no va ser el seu millor concert. Preferia una mica més de grans èxits...

1 comentari:

Clint ha dit...

jo d'electrònica poc o gens, però de la paranoia aquesta que tot el comercial és dolent i que als concerts no s'ha de tocar els grans èxits...és una collonada!

Fa poc vaig veure una entrevista al cantant dels Spin Doctors i em va encantar, el tiu deia que estava encantat de tots els èxits d'aquell unic disc, del que això li havia permès fer a la vida i que si la gent els volia doncs encantat de cantar-les!

No es pot perdre de vista per a qui fas les coses!

(toma comentari!)