dissabte, de gener 05, 2008

A Dakar...

S'anul·la el Dakar per l'amenaça terrorista de Bin Laden a Mauritania
És Bin Laden el primer líder mundial que ha fet quelcom pel medi ambient?

6 comentaris:

rosa ha dit...

ahir em vaig enterar...no hi ha dret pels professionals i amants d'aquest deport...però més val així que no pas que et mati una colla de desgraciats.

Robertinhos ha dit...

rosa
no estic d'acord amb tu rosa. A veure, no estic d'acord que es suspengui el Dakar perquè un fill de puta (perquè en Bin Laden no deixa de ser un dictador en el fons) amenaça amb bombardejar els participants. Ara bé, m'alegro que suspenguin el Dakar, una prova per gent pija amb calers que es pensa que és una aventura anar a 200 km/h pel desert amb un equip mèdic i de salvament que, a menys que et produeixis una lesió mortal, et rescatarà i salvarà la vida. A més és una prova que passa destrosa el desert, s'aprofita dels poblats i no deixa res a canvi a la gent de l'Àfrica

Tanhäuser ha dit...

Home, lo dels trens de Madrid no sembla que fos gaire ecològic.
Estic amb tu amb la barbaritat de despesa i prepotència que suposa el Dakar, però començo a estar dels integristes fins a la punta de l'instrument.
Salut, company

Robertinhos ha dit...

óbviament, no estic a favor del bin. Intentava ironitzar sobre el fet que hagin tingut que suspendre per primer cop el Dakar per l'integrisme i no per preservar el medi ambient africà (i mundial)

Marina ha dit...

jo t'entenc
jo tb trobo una aberració que vagin a correr pel desert carregant-se la fauna i flora local

encara q obviament no son bones noticies que l'anulin per terrorisme

Robertinhos ha dit...

merci Marina!