divendres, de març 14, 2008

Petició d'ajuda

En el meu petit món, creia que per fi m'havia tocat una loteria. La del pis de protecció oficial. Per una vegada, els polítics feien quelcom pels joves a Tiana. Uns pisos de protecció oficial a Can Jordana.
Ara ens trobem pisos de 40m de ptes (240.400 euros) i que l'única avantatge que tenim és que si subroguem la hipoteca de l'IMPSOL, no tenim cost de subrogació, obertura i cancel·lació. Ara bé, com la hipoteca és a 25 anys, tenim lletres mensuals de 900 euros, just el que els joves quasimileuristes del poble podem pagar.
Volen que els joves de Tiana es casin amb la parella actual per a pagar a mitges el pis? sóc l'únic jove pobre del poble?
En fi, agraïria als blocaires de Tiana que difonguessin l'adreça CANJORDANATIANA@GMAIL.COM entre els seus coneguts que puguin conèixer a altres adjudicataris que es trobin que no poden assumir aquestes condicions.
Pel que he parlat amb els afectats (pel mateix) de la promoció de pisos de protecció oficial a Can Sastre (Montgat) es poden aconseguir coses interessants si ens ajuntem i aconseguim que els polítics que sols es preocupen de nosaltres cada quatre anys es mobilitzin.
Gràcies!
PD: Si escolteu Radio Tiana, aquest matí m'han fet sortir en antena per explicar breument el meu cas.


6 comentaris:

Marta Cebrián ha dit...

Que tinguis sort! Jo no en vaig tenir i vaig haver de marxar de Tiana. Malauradement els polítics del nostre poble, siguin del color que siguin, han demostrat al llarg dels anys que les polítiques de vivenda de protecció oficial que han dut a terme des les primeres promocions a la Ciutadella i fins ara han estat de puta pena.Els han servit per justificar que a Tiana es construïa habitatge protegit però un cop s'han aixecat els edificis se n'han desentès. Si els ajuntaments fossin els propietaris d'aquests pisos i el lloguer fos l´única manera d'accedir-hi potser tot seria millor.

Clint ha dit...

Ni sóc "tan" jove, ni sóc de Tiana, però tens tota la meva solidaritat! és una vergonya que les coses es facin així a més a més amb governs d'esquerres progressistes i tot el què vulguis!

El veí de dalt ha dit...

Vaja, el món immobiliari és una pura merda. Ho sento xicot. Veig que, en honor al teu càrrec, t'has anat al planeta B-162...

MeTis ha dit...

a vora si ho entes be... volen que os caseu per compartir gastos del pis??? ja mateix ido, legalitzaran la poligamia per aixo dons.

Sidlia ha dit...

Ostres!
Tan content que estaves quan m'ho vas explicar...

I ara què????
Què faràs????

Ptonet.

Robertinhos ha dit...

Marta
compra o lloguer, aquest no tindria que ser el tema. al cap i a, la fi, amb la compra ajudes a que la gent es quedi a Tiana.

clint
com sovint diu el Veí, el pitjor de la política a Espanya ara és que no es nota cap diferencia entre el govern PP i el PSOE

veí
correcte, al planeta on no tinc que pagar per a seure'm a terra

metis
era un dir...però aquests pisos si no vas amb parella ho tens molt cru

sidlia
ara estic en la mobilització de veïns, intentant aconseguir unes condicions de pagament i fina´çament que permetin que pugui accedir al pis. Aquí et volia demanar un favor, t'ho demano vía sms