dilluns, de novembre 24, 2008

Carta d'ajust


Deu ser el temps, el fet que aquest any vaig molt cansat, que si normalment em costa encarar l'hivern i el fred aquest any més, que el cicle del 3 afecta al món laboral (després ho explico), que el mercat laboral està més congelat que Siberia, que encara no tinc la idea brillant per començar la carrera d'èxit sense fama...però últimament sembla que estic en stand by, amb moltes idees però poc esma de dur-les a terme.
L'altre dia em van dir que la meva experiencia laboral es definia per les feines que he fet després de la uni, que les feines de 3 mesos que feia quan estudiava no eren feines. Vaja, que ara treballo en seriuuuu i abans en bromaaaaaa!!! Quins acudits! I ara fa 3 anys que treballo en seriu, així que estic passant una crisis del 3!
En fi, que darrerament estic amb carta d'ajust, ja us avisaré quan comenci la programació. Potser em converteixo en canal porno, qui sap...

6 comentaris:

Rita ha dit...

Eps! doncs avisa eh! ;-)

L'hivern, el fred,... fan que tot costi més no? A mi, com que m'agrada més l'estiu, també em passa una mica.

Ànims guapíssim! Tot arribarà...
Un petonet!

Joana ha dit...

Va home, Robertinhos, segur que és un mala època i tot tornarà a rutllar. No et desanimis . Ja saps que estem per aquí. ( Bé...parlo per mi)
Una abraçada!

òscar ha dit...

mira el got mig plè! la carta d'ajust, en substitució de segons quins programes, no és pas una mala opció com a telespectador.

Jordi Casanovas ha dit...

el problema de la carta d'ajust és que l'espectador ha d'ajustar el televisor per veure bé la programació quan aquesta comenci.

MeTis ha dit...

si aixo que sigui dels bons eh!

i si no a seguir amb els dibuixos animats.

petons

MaRiNa ha dit...

la carta d'ajust no es per sempre... i tampoc es tan dolenta :)

esperem que siguis un canal com deu mana!