dijous, de maig 27, 2010

13, Rue de Blogville, El botiguer



Mireu-la ella, la estirada de la darrera setmana com es mira la mà del botiguer! I com s'agafa el moneder, la mala bruixa!

Ara bé, que el botiguer també té tel·la... Mireu-li la cara, si ja es veu d'una hora lluny que aquest és el Felix Millet dels colmados!

Després que em vengués peix podrit, l'altre dia vaig entrar d'amagat a la tenda, al vespre, quan el paio estava mirant el Mira Quien Baila i votant per la Belén Esteban. El molt estafador, malgrat tenir la caixa plena de calers, no té ni un sol producte que no estigui caducat. El caviar de la marca "Daniel", que et ven a preu de caviar de belluga autèntic, va caducar l'any 2000!!!

La veritat que amb el peix podrit que em va vendre ja m'imaginava que tot no anava bé. Primer per la olor del peix, que ell em deia que era natural, que amb tots els productes tòxics que llancem al mar l'aigua fa molta pudor. Segon, perquè el molt cabrò es va posar una mascareta antigas quan va obrir la nevera d'ultramarins. I tercer perquè vaig estar enganxat a la tassa del meu vàter tres dies.

Ara bé, em pregunto que hi deu dur a la llibreteta que porta a la butxaca...la llista de víctimes de la seva botiga?

5 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

jajajjaaaaaaaaaaaaa, molt bo lo de la mascareta ( más - carilla, que així en treu més quartos)

petons xato, genial :)

La Mare dels Nens ha dit...

Ahir li vaig comprar una llauna de pèsols i quan la vaig obrir, estava florida... els pobres nanos és van quedar sense els ous al plat!!

rhanya2 ha dit...

i no et va dir que el seu peix era ecològic???????????

El veí de dalt ha dit...

Porta la llista dels beneits com nosaltres que anem a comprar-li!

Candela ha dit...

Vigileuuuuu que diuen que l'arròs està corcat.....