dijous, de maig 06, 2010

13, Rue de Blogville, La Portera


Ja us he parlat d'aquesta dona a les meves queixes.

Severa guardiana de la porteria de l'escala, aquesta iaia en realitat no fa més que "cotillejar" sobre els veïns.

Que no os embauquen!!! - com deia aquell pollastre - no us deixeu enganyar per la imatge. En realitat aquesta dona no escombra mai. Aquest estri el té per donar-me cops quan arribo de nit i em foto de lloros amb l'escala o per clavar-li patacades al tanoca aquell que no hi fil·la.  En realitat el que fa es fer veure que treballa, per a poder seguir visquent sense pagar lloguer i amb un sou de mileurista. A més, si us hi fixeu bloqueja el pas a l'escala per tal de poder cotillejar amb el pobre veí/veïna que hagi caigut víctima de l'estratagema.

Per aquest motiu, jo sempre intento entrar/sortir a l'hora de la migdiada (de 13 a 18h) i per la nit (a partir de les 19h), quan els roncs de la portera es senten desde dos blocs abans d'arribar a la nostra escala.

D'altra banda també fa pena fer-la fora. Què faria aquesta dona sense nosaltres, una iaia que no sap ni combinar-se la roba que s'emboteix? En fi, que ni que sigui per defensar els nostres veïns d'un atemptat contra el bon gust, seguirem dormint amb taps...

6 comentaris:

Eli ha dit...

No sé que dir-te... Veig que la teva percepció de la portera del collons, és bastant semblant a la meva!!!
;-D

Cris (V/N) ha dit...

ui ui ui.... saps? prometo venjança, jajajajaaaaaaaaaaaaaaa

Genial Robertinhos :) M'has arrancat el primer somriure de la tarda.... vaig a casa de la Eli, muassssssssssss i DENÚNCIA, DENÚCIAAAAAAA

Clint ha dit...

To the parrot!!! (tu que saps idiomes ;)

MeTis ha dit...

pobreta....

te recomiendo que veas "la elegancia del erizo" (o mas bien leas el libro). Te cambiara el punto de vista de las porteras.

El veí de dalt ha dit...

I tu has vist el monyo! Si es treu l'agulla, caua trossos!

Joana ha dit...

Al meu edifici no tinc portera...tinc porter :)
Bona nit Robertinhos! gràcies :)