dilluns, d’abril 20, 2009

El Consultori dels Dilluns

Ahir vaig rebre un mail que em va donar una idea. En aquest consultori es respondran preguntes inventades o reals sobre temes de la vida. Tot sigui per a millorar la vida dels pacients. Podeu enviar les vostres consultes a robertinhos.paris@gmail.com
PREGUNTA: Apreciat Dr.Robertinhos, fa temps que em dedico al sexe oníric pensant en la mateixa noia. No ho puc evitar, les seves corbes em possen molt catxondo i quan arribo a casa no puc aguantar-me les ganes de donar-li canya al membre imaginant-me que ella està sobre meu i li beso el seu mamellam. Ara bé, quan me la trobo a la feina em sembla que ella sap que em faig palles pensant en ella. Pot ser que ella ho conegui? I si ho sap, pot ser que ella es masturbi pensant en mi?
RESPOSTA: Estimat pacient, després d'estudiar el seu cas amb atenció i consultar a uns quants colegues per a disposar d'altres opinions professionals, li passo les meves conclusions professionals. Primer de tot felicitar-lo, ja que la seva activitat masturbatoria fa que augmenti la qualitat del semen dels catalans...com a mínim la mitjana del país. Respecte a les seves dubtes, li recomanaria que, malgrat el mal que causaria al país, a vostè li convindria deixar de fer-se palles i convidar a la noia en qüestió a un cafè, un dinar, un sopar o a on vulgui. Si ella acepta, sol tindrà que seduïr-la i intentar que ella tingui a bé de follar-se'l. Respecte a la possibilitat de que una persona externa a vostè conegui els seus somnis o pensaments, descartant la possibilitat de que disposi de poders (lectura de ment, etc.), sol em deixa clar que quan vostè la mira fa una cara de depravació que a ella li deixa clar que la està despullant i fornicant-la allà mateix. Aquest fet respon a la seva segona pregunta...NO, no crec que ella es masturbi pensant amb vostè. Més bé es deu riure de vostè amb les seves amigues. El que li aconsello és que abans de proposar-li res, intenti no mirar-la amb la baba penjant per la boca i el penis fora dels pantalons. Després, tindrà que netejar la seva fama de homo erectus i finalment proposar-li un pla que no reveli els seus plans fornicatoris.

1 comentari:

El veí de dalt ha dit...

Doctor, no suporto al vei de dalt. És greu? ;-)