dimecres, d’octubre 29, 2008

Ronda Rider


Aquest matí, quan feia caravana a la Ronda Litoral sota la pluja, veient les cares de felicitat i alegria dels cotxes del voltant, pensava que com pot ser possible que el meu C3 no disposi d'oficina mòbil. Com pot ser que perdi el temps a la Ronda quan podria informar-me amb una tele de plasma, reposar els peus que em portaran d'una reunió a una altra i firmar documents en una taula de fusta noble (fins i tot les fustes tenen status nobiliaris????!!!!)? Així podria sortir una hora abans de la feina, perquè ja hauria fet moltes tasques a la caravana de cada matí.

Realment no sé perquè critiquen al Benach. El paio és un il·luminat. Si pot veure els "matins de TV3" s'estalvia perdre tenmps preguntant al bacallaner del Born pel feeling social del ciutadà del carrer. I així a la tarda marxa abans per passar temps amb la família! Un crack!

Jo crec que els que critiquen que es vulgui gastar 10000 euros (ara resulta que estava pressupostat...encara no els ha gastat) en extres pel A8 de renting (20000 euros anuals...........) en realitat és per enveja, perquè ells no han tingut la genial idea del President del Parlament.

Ara bé, a en Benach se li ha oblidat una cosa. Ja que té el cotxe blindat, que tindrà tele, reposapeus i taula reclinable de fusta noble (algú és tan ingenu que no s'adona que quan es calmi el tema en Benach s'ho instal·larà?), sol li falten 4 detallets al cotxe: el turbo boost, la llumeta vermella a la part frontal, que avanci sobre dues rodes (per no patir caravanes) i que li digui Kitt. Així ja podrà vestir xupa de cuir i caminar marcant paquet, com el famós Knight Rider que interpretava el David Hasselhoff.

7 comentaris:

Clint ha dit...

m'estas dient que el teu c3 porta xòfer?...quin nivell!

MeTis ha dit...

segur que a "la becaria" si la porta a dintre.

como diria el trillo "manda h.."!

ni ha que van sobrats.

òscar ha dit...

ara que està una mica més prim, a més del cotxe fantàstic pot acabar posant-se també el banyador taronja del hasselhof. tunejat, això si!

Rita ha dit...

Això és l'elegància del saber estar... No ho enteneu! ;-)

Waipu Joan ha dit...

em pregunto quants C3 es poden comprar amb un A8. Jo tinc un F1... exactament un Fiat Uno.

Anònim ha dit...

Jo vull el cotxe fantàstic amb xofer inclòs....!
Records!

Anònim ha dit...

TAMBE HA OLVIDAT,QUE LAS VIDUES PASSAN GANA,QUE MOLTS JUBILATS VETLLAN ESPERAN LES RESTAS DELS "SUPERS". SORT QUE PERTANY A UN GOBERN "PROGRESISTA I D'ESQUERRAS" JUGANT AMB BCN......