dilluns, d’abril 07, 2008

Shine a light


Recordo el que vaig dir dos dies abans de l'estrena...ho retiro.
Reconec que has de ser aficionat als Rolling Stones, ja que el 90% del film és una gravació made in Scorsese del concert al Beacon Theatre de New York. Ara bé, el director ha sabut captar amb les càmeres el que suposa un concert dels Stones abans, durant i després. He vist diversos concerts dels Rolling en gravació i haig d'afirmar que es nota la mà del Scorsese, la selecció dels plans en cada moment, les llums, els angles de gravació, el lloc seleccionat per a dur-ho a terme...capten de manera sensacional el perquè no hi ha actualment cap grup que ofereixi un espectacle en els seus concerts com els Stones.
Dels músics convidats (no sé per què a Espanya els Rolling no conviden a ningú a tocar amb ells), Buddy Guy va estar fregant la genialitat! Quina veu!
I enmig del film entrevistes dels 70 als Stones en les que en el segon any en Mick Jagger afirmava que no esperava haver arribat tan lluny i que calculava un any més de vida al grup o quan a la pregunta d'un periodista de si es veia cantant d'aquella manera als 60 afirma "Yes, easily".
Són llegenda viva...i aquest film els immortalitza.

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

quina enveja que em fas !!!
espero veure-la aviat

petons

Unknown ha dit...

Darrerament estic una mica autista, però vaja... sempre és bo saludar vells amics.

Salut Robert!

Judit Ortiz ha dit...

haurem de veure-la,no?

besets