dijous, de juliol 05, 2007

Música de juny

QBamba "La Aurora / El Crepúsculo" : Grup de músics de procedencia diversa i residents a Barcelona. Ja em van sorpendree amb el seu directe a la Pedrera de Nit i al Masnou, també amb el seu primer disc "Endjiram!". Fusió d'estils, en aquest segon treball trobareu ritmes africans mesclats amb tabla india, flamenc i rumba. Sensual i atractiva, la música de QBamba tot just acaba de nèixer.

Groove Armada "Soundboy Rock" : No coneixeu a Groove Aarmada? Doncs esteu perdent a un grup de música electrònica-fusió molt atractiu. A temes com Fogma, At the River, Chicago, I see you baby, Madder, My Friend, Hands of Time, Lovebox, etc. ara s'hi afegeix un disc on, després del seu álbum d'èxits, demostren que no han perdut l'estil ni la capacitat de seguir innovant. Una pena que vaginal Creamfields Andalucia i no passin per Barcelona. Com passa amb el grup Basement Jaxx, el seu directe és encara millor que el cd.

Wagon Cookin' "Everyday life" : a Espanya no es produeix bona electrònica. Qui digui això no ha escoltat Wagon Cookin'. Si ja el primer disc, "Appetizers", és boníssim i ha servit a molts dj's per a fer sessions, tant de chill out com de sessions més ballables, a Everyday Life trobem essències de l'estada a Brasil dels membres del grup. "Agua de lluvia", un tema súblim. Acaben de treure nou treball "2 Faces". Encara no l'he escoltat, però sol que sigui la meitat de bo que els dos primers, ja valdrà més la pena que el 80% dels àlbums del mercat.

Watch TV & the Primetimes "Discolexia" : Heu estat mai al Diobar de Barcelona? groove and latin. Música elegant, ballable i atractiva. Aquest grup està en la linea de la música que punxen al Diobar. No us el deixeu perdre, perquè és d'aquells discs que justifiquen estar 40 minuts gaudint-lo sense fer res més.