divendres, de febrer 09, 2007

qüestió de caracter

He llegit avui que l'Andreu Buenafuente ha refusat anar a recollir el premi que otorga la Federació d'Associacions de Radio i Televisió. El motiu : Li han concedit un "Micrófono de Oro" al CENSURAT Jiménez Losantos.

En el País s'amplia la noticia. Segons això, el president d'honor de la Federació, Luis del Olmo, es va oposar a la candidatura que finalment va guanyar d'un vot.

Les paraules de Del Olmo no deixen lloc dubte... "El comunicador de la Cope es un ser despreciable, un pequeño talibán de sacristía. Es un profesional del insulto, la mentira y la demagogia. Pero la culpa no es suya, sino de los dueños del micrófono, de la Conferencia Episcopal"

Pablo Motos, l'altre premiat, accepta el premi però s'excusa d'anar-lo a recollir per motius professionals i afegeix "no tengo ningún interés en hacerme la foto con ese señor".

Jo el que em pregunto és en quin país vivim que un jurat és capaç de donar-li un premi a un suposat periodista que tergiversa les noticies sense cap mena de pudor.

4 comentaris:

Alepsi ha dit...

El món està cap prer vall... el jurat que ha atorgat el premi al Losantos aquest és el mateix que l'ha atorgat al Buenafuente i al Pablo Motos? Sota quin criteri???

Doncs mira què et dic que em sembla collonuda l'actitud del Buenafuente....

Joana ha dit...

Vivim en aquest país petit... Tan petit que ens volen acabr d'ofegar...però hem de resistir. No ens poden fer callar. Jo almenys no penso fer-ho!

MeTis ha dit...

nomes conec al buenafuente pero crec que no te pels a la llengua i si rebutja anir-hi, bones reons te que tenir. Potser el jurat ja no es el que solia ser abans, de tot menys neutral.

salutacions

Robertinhos ha dit...

alepsi
sí és el mateix jurat...però no diuen que es van pendre...

joana
a las baricadas!

metis
un jurat de centre, metis, de centre