dissabte, de juliol 10, 2010


No, no estic a la mani. No sé on estic perquè el post està programat, però tinc clar que no seré allà.

Tenia pensat anar-hi després de la vergonya del "constitucional" i de la múltiple aparació de "indisoluble Nación Española" a la sentència.

Ara bé, després ha vingut el teatret dels que alguns medis anomenen "els líders de la nació" i m'ha pujat una ratzia tal que he acabat decidint... QUE ELS HI DONIN PEL SAC!

Demonstrant que ens consideren uns gilipolles, que l'únic que volen és sortir a la foto, tenir més poder pels seus affairs de corrupció, que la política actual és un pati d'escola i que som una nació de "chist"; a mi no sol m'han encoratjat a no anar a la mani, sinó a desitjar una revolta popular que, començant per no anar a la mani oficial i fer-ne una paral·lela deixant als pocapena més sols que la una, acabi amb una revolta al poder. Ja possats, exercim el nostre dret a decidir fotent-los fora dels llocs de feina pagats (i molt bé) amb els nostres diners!

Com això no passarà, i molts dels  que avui es manifesten demà estaran veient el partit de la roja vestits amb la samarreta de la selecció, he pensat en demanar asil polític...i com som una nació de "chist", que millor que demanar asil al poble de l'Asterix. Tenen un líder ferm que escolta al poble, un home amb "seny" que aconsella al líder i prepara poció màgica per expulsar als Montilles de torn, negocis que funcionen, 0% d'atur i a les nits es reuneixen per celebrar festes al voltant del foc i menjar senglars a la brasa. I suposo que ara ja es deuen haver modernitzat i les dones, a més de treballar també poden unir-se a la gresca.

Així que estic intentant trobar com tramitar els papers i convertir-me en un dels irreductibles


2 comentaris:

Striper ha dit...

Crec que no es tracta del politics que es una vergonya es tracta de Catalunya.

sargantana ha dit...

esperem que vinc!!