dijous, de juliol 01, 2010

13, Rue de Blogville, La dona del lladre


Pobre home aquest bon jan,
que ha de soportar els esgarips de la seva dona cada cop que torna a casa. I això que li porta un bon pollastre pel caldo!

Aix la seva dona si sapigués que ha tingut que lluitar contra el tigre de la iaia dels animalons per a aconseguir una coseta per poder possar a la cassola.

Diuen que la dona d'aquest home provè de bona família, casa de marqués que deien abans, i clar, no acaba d'assimilar que ara ella és cap d'una casa de renta baixa. A més, la pobra desespera amb els veïns que troba per l'escala...

Acostumada a tenir minyona, la dona passa el dia a casa mal-maquillant-se, sense ordenar res dels estris de la llar. De manera que entrar en el pis d'aquesta parella és com fer una visita exprés a l'abocador de Viladecans. Això sí, ella afirma que és per culpa de que la minyona (no en tenen) no neteja bé. Sort en té la pobra dona de que el seu marit l'estima!

Segons la portera, la dona afirma que no abandona al bon home perquè, encara que no li agraden els "obsequis" que porta al sac, sota els pantalons té un "ocell" que a la dona la torna boja de plaer. Com deia algú, mantindré el misteri...

2 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Ocell? Serà un perdalet, voldràs dir!

Candela ha dit...

Si l'ocell val la pena...endavant.

comprovació de paraula: malic