divendres, de maig 22, 2009

Què fer?


Estic llegint el llibre de Robert Fisk "La era del guerrero", recull d'articles publicats a The Independent i també a La Vanguardia.
Si darrerament estic desencantat de la política, llegir aquest llibre encara em fa vomitar més. Fisk denuncia que el video d'Osama Bin Laden després del 11-S sembla ser una "prova" elaborada pels USA per tal de possar cara al culpable del major dany sofert pels USA per causes no naturals. Llegeixo com al món àrab ningú entén aquest video (ni els següents), que tots els media del món donaven per certs.
I entremig les campanyes europees, on els partits presenten velles glories per a que disfrutin d'un retir daurat (en sentit literal) a Europa a costa de tots.
I la meva pregunta és què collons podem fer tots els que veiem aquestes mentides que ens intenten colar, entre èxits del Barça o el Madrid, i ens trobem amb taxes d'atur creixents, amb tot de joves que no es poden independitzar, amb polítiques paral·leles segons si la persona parla a Espanya o Catalunya, amb Clubs Banderbergs per a decidir que fan amb el ramat d'ovelles que es pensen que som (la reina Sofia ha estat present....sense comentaris) i amb rics cada cop més rics i classes mitges cada cop més baixes.
De moment, prou feina tinc amb contenir el vòmit cada cop que sento res de "pirates", "terroristes" o "eleccions".

3 comentaris:

MeTis ha dit...

no me hables de politicos.. despues de medio año estudiando su organizacion para despues hacer de conserje en un instituto, pues me han suspendido. Asi que de politicos o del Madrid no quiero hablar. Bueno, de éste último sí, que le hemos quitado la liga :-))

Rita ha dit...

Un post cru i dur, però ben real...

Jo tampoc sabria dir-te què fer, la veritat...
Bon capde!

Joana ha dit...

Llegeix alguna altra cosa més...simpàtica.
Bon cap de setmana Roberthinos!