dilluns, de març 19, 2012

Coi d'app



Qui no coneix aquesta aplicació? Si tens un smartphone segurament la tens ja instal·lada i envies sms "gratis" al novio, la novia, els amics i tota la familia.  I si no la tens instal·lada...encara continues enviant sms de extra-pagament? Està clar que en aquest darrer cas, el tema del copagament de la sanitat a tu t'encanta.

Ara bé, l'avanç vertiginós de les tecnologies crea una manca de normes socials pel seu ús. Ja no parlo de l'ús del mòvil a taula o interrompre una conversa perquè et truquen o estar sentat amb algú i que estiguem mirant el correu electrònic.

També parlo de la normativa de comunicació. A mi, per exemple, el Whatsapp em treu de polleguera. M'agrada el concepte de que, ja que paguem tarifa plana pel 3G, podem evitar pagar per sms, ara bé, per què la gent no envia un sol missatge a traves de Whatsapp????? A mi em molesta molt que el mòvil em soni 7 cops seguit, interrompent el que estigui fent, perquè algú ha decidit trencar en 7 missatges de Whatsapp diferents el text de "Hola Robertinhos. Com estàs? Quedem per dinar avui? Una abraçada". Envia-m'ho directament en un sol missatge! No tindreu que picar menys o més text i segurament aconseguireu que el meu ànim sigui més positiu per tal de quedar a dinar...

En fi, suposo que tal com evoluciona el món, quan la gent escrigui un sol missatge al Whatsapp ja haurà sortit una altra app que haurà obsoletat a aquesta i que permetrà a la gent seguir gaudint de coses que abans no necessitàvem.

3 comentaris:

Txell Salip ha dit...

Completament d'acord amb tú!!!!

M'agrada tornar-te a llegir :-)

LiNa ha dit...

ok, ja no et dic res!!!

:))

Alepsi ha dit...

Jajajajajajajaa! Completament d'acord!!! Quina ràbia que fa anar rebent els missatges fraccionats!!!