dimarts, d’octubre 11, 2011

Foto de Robertinhos - Mandarín Oriental Barcelona

Ets una persona amb 5 anys d'experiència en marketing, tens més masters que Heman (era Master de l'Univers...gag!) i vols treballar en una reputada firma de productes de cosmètica? Aquesta és la teva oportunitat. Podràs treballar sota pressió, gestionar molts llançaments mensuals i cobraràs 27000 euros bruts anuals! Ho sabem, és una oferta irrefutable!

Enmig de crisis personals, professionals i econòmiques, sovint oblidem que seguim tenint somnis i que la màgia existeix en els petits detalls. I que hem de pendre les paraules de qui s'intenta aprofitar de la situació actual com si ens estiguessin explicant un acudit. Perquè com deia un taxista a qui vaig conèixer, has d'intentar despendre positivisme perquè la mala energia que emets et torna multiplicada.

Així que, malgrat que segurament la empresa (Maymó Cosmetics) trobarà algú perquè actualment hi ha molta oferta de candidats, jo prefereixo disfrutar del luxe de tenir feina i somriure al pensar en el dia en que la truita canvïi. Així que, continuo somiant i disfrutant del meu camí.

Us animo a mirar el món de forma diferent, proveu-ho. No critiqueu i filtreu el que abans us indignava amb bones dosis d'humor. No és fàcil. Comenceu practicant una hora. Després dues...una tarda...un dia. Ja sabeu que no acabo d'encabir-me al denominat "slow movement", però m'agrada disfrutar dels petits detalls i de mirar el món en cerca d'aquells detalls que són màgics per a mi. Potser tothom els veu i els considera fútils, però a mi em fan sentir bé i especial.

I arriba un dia que on la majoria veu una cosa sense valor, tu hi veus una estrella.

I ara sol falta aplicar això al món dels negocis...i podràs ser un bon emprenedor. O si treballes per tercers podràs ser, com deia el cap d'una bona amiga, un empresari.

Disfruteu del dimecres festiu!

1 comentari:

sargantana ha dit...

tot te la seva importancia...el seu valor

bon dimecres, nano